dilluns, 14 de febrer del 2011

4 dalt d'un tàndem!!


Hola a tots i totes...
Després de tenir el blog molt abandonat, avui tornem a actualitzar... que no vol dir que durant tot aquest temps no haguem pedalat... el que passa és que a finals de setembre sen's va girar molta feina, amb la nova adquisició a la familia... Va néixer en ROC!! Passades les 4 setmanes de "quarantena" obligada per tota dona que acaba de parir... ja varem començar a fer les primeres sortidetes... això sí... amb el doble de pes del què ja estem acostumats, i amb el doble de desentrenament... és a dir dos factors inversament oposats...
Les nostres primeres sortides les varem fer per carretera, per la "via verda Arbucienca" (entengui's l'antiga carretera d'anar a Viladrau). Sempre de pujada continua però mai sobrepassant el 5% de desnivell. Sortidetes de 8km ens varen anar posant a to, i quan va entrar el fred viu, varem aprofitar per canviar les rodes, de carretera a MTB, i així fer sortidetes per pistes dels voltants d'Arbúcies (Mollfulleda, Vilar, Vidal, Can Pla...) sortides de com a molt 5Km d'anada, amb desnivells positius de 200mts´, és a dir de 10km anar i tornar, que ens han anat posant més a to.
Al principi teniem molta por... de si en Roc ho aguantaria, de si ai si... i al final ha resultat que és l'activitat que més el tranquilitza... molt més que anar amb cotxe, que portar-lo a passejar amb cotxet... posar-lo a dins del carretó (de fet a dins el carretó hi portem el maxicosi), i fer quatre bots, és del què més li agrada juntament amb banyar-se a la banyera... HEM TINGUT SORT!!!
Aquí us poso una foto de la primera sortida amb roda de tacs, en la que varem anar fins a Mollfulleda.

1 comentari: