dimecres, 30 de juny del 2010

Malafogassa i l'Ariège

El cap de setmana passat vam fer “la clàssica de Malafogassa”. Vam sortir de prop de Sant Sadurní d’Osormort i vam anar pel Pont de Malafogassa fins a Sant Romà de Sau. La carretera és molt tranquil·la (pel que fa al trànsit, perquè pel que fa al desnivell ja no ho és tant...) i ens va agradar molt.


I aquest cap de setmana llarg de Sant Joan, aprofitant que estàvem per l’Ariège, hem fet també alguna sortida amb tàndem: vam sortir d’Orlú i vam baixar fins a Ax les Thermes. D’allà, vam agafar una carretereta de muntanya. No vam trobar ni un cotxe en tot el trajecte... ara, hi havia unes pujadetes que déu ni do! L’anècdota va ser que ens vam trobar al mig d’una cursa ciclista i quan passàvem pels pobles la gent ens animava perquè es pensaven que també participàvem a la prova! El tram de tornada fins a Ax les Thermes, tot i ser curt, va ser una mica pesat, perquè era una carretera general i perquè ens hi vam trobar alguna pujada amb què no comptàvem. Però tot té la seva recompensa... i si no mireu el gelat i el bany de què vam gaudir arribant a Ax!

dimarts, 15 de juny del 2010

De tornada a casa

I ara que ja tornem a estar a casa, hem fet un parell de sortides per aquí. Fa dos diumenges vam anar a Riells del Montseny (per carretera) i aquell dia en Pep va batre el seu rècord personal de kilòmetres en un dia, ja que abans de la sortida en tàndem fins a Riells, ell ja havia fet una sortida matutina en solitari on s'havia passejat per tota la comarca.

I el cap de setmana passat, vam fer una ruta pel Baix Empordà, sortint de Torroella de Montgrí i passant per Palau-sator, Peratallada, Pals, la platja, els arrossars... Una ruta molt tranquil·la i agradable per l'empordanet de la qual trobareu més informació a la web de l'ADAC.

Rutes per Europa

Fa dies que no actualitzem el bloc... A finals de maig, vam estar 10 dies per Europa (Suïssa, Alemanya...) i vam fer alguna sortida amb tàndem per allà.
Primer vam estar uns dies al Ticino (una vall suïssa del cantó de parla italiana) i vam aprofitar algunes de les moltes rutes en bicicleta que hi ha per allà. Vam fer una ruta pel Valle di Maggia, sortint de Locarno. Un altre dia també vam fer una ruta des de Bellinzona per la vall de San Bernardino. I en Pep, en solitari, es va polir els ports de San Gottardo i de San Bernardino.
Ja en terres alemanyes, vam anar des de Wangem im Allgau fins a Lindau, i vam tornar per una ruta paral·lela per la banda austríaca de la frontera (bé, la veritat és que ens vam perdre sortint de Lindau per tornar cap a Wangem im Allgau, i vam anar a parar a... un altre país! i un cop en territori austríac, vam decidir tornar per aquella banda).
Properament, les fotos.