dilluns, 9 de novembre del 2009

4a Pujada en BTT al Castell de Montsoriu

Ahir vam participar a la 4a Pujada en BTT al Castell de Montsoriu Memorial Toni Ibáñez. Vam sortir de Can Pons (Arbúcies) i vam anar fins a Fogueres de Montsoriu passant per Sant Climent.

Però el millor és que hi vam anar... amb el tàndem nou! Doncs sí, tenim un nou tàndem de la casa Macario, de color vermell, amb un parell de jocs de rodes: unes de carretera i unes de muntanya. Ja fa un parell de setmanes que el vam anar a buscar, però hi hem hagut de fer uns quants canvis.

Fa tres diumenges el vam provar amb les rodes de carretera anant d'Arbúcies al Pla de les Arenes, passant per Coll de Ravell a la pujada i baixant per Sant Hilari. La setmana passada vam anar de Joanet a Santa Coloma de Farners (una carretera que no coneixíem, molt tranquil·la: no vam trobar cap cotxe, només bicicletes!). I ahir vam provar les rodes de muntanya fent la pujada al Castell de Montsoriu.

Ara que ja l'hem tastat, podem dir que estem molt, molt contents de la nova màquina.

Aviat, fotos.

6 comentaris:

  1. Estem a l'espera de veure les fotos del flamant tàndem nou !!

    Salut !!

    ResponElimina
  2. Carles... encara no hem fet cap foto... és que anant amb l'Edmon... una vegada el tenim encarrilat a la bici... preferim no parar... no fós cas que de cop ens volgués baixar...
    Algun dia d'aquests li farem la foto.
    Només dir-te que et vam fer cas i vam comprar un tandem per roda de 700, amb fre de disc, i amb dos jocs de llantes, unes de 700 amb "roda prima" de carretera total, i unes de 26" amb taco per fer muntanya. Només hem tingut un petit problema amb la forquilla del darrere, que només ens permet posar-hi cobertes de 1'55 polzades... a davant de 2 polzades o més (que és on interessa de veritat)... però bé... amb la nova màquina podem fer de tot i més... ara ja portem unes quantes sortides i en breu volem fer la volta al Montseny amb pujada al turó de l'home inclosa... ara de moment fem petits entrenaments setmanals per anar-nos adaptant...
    Pep

    ResponElimina
  3. Hola, soc un dels que ens varem trobar a la trobada de tandems. Esteu que no pareu. Molt bona la idea del nou tandem amb dos jocs de rodes. El nostre Macario ens va te conya i ja portem uns sis anys amb ell i molt bé, aixó si es més de muntanya amb rodes de 26. veure si algun dia veiem la nova maquina. A veure si algun dia penjeu les fotos. Salut.
    Ferran

    ResponElimina
  4. Hola Rodacorriols...
    Doncs bé... això de les dues llantes i dues rodes és un passada... va de collons...
    Per si algú s'apunta el diumenge que vé pugem al Turó de l'home... el meu correu per contactar pepmontsant@gmail.com

    apali'n fins la pròxima

    ResponElimina
  5. Hola chicos, nosotros somos aficionados a salir en tándem estamos pensando en traer un peque y esperamos que le guste compartir esa afición nuestra.
    Veo que por vuestra zona hay más gente animada en tener tándem, por aquí de momento no nos hemos cruzado con nadie.
    Un saludo y a seguir.

    ResponElimina
  6. Hola Rafa i Juani,
    nosaltres ens emportem el nen amb el tàndem, ja sigui amb la cadireta (pels trajectes curts i per montanya) o amb el carretó (per les sortides de més d'un dia i per carretera). I li agrada molt!
    Salut!
    Clara, Pep i Edmon

    ResponElimina