dimarts, 27 d’abril del 2010

Detalls de la ruta Arbúcies - Vic - Arbúcies

Arbúcies - Vic (per Viladrau)


Distance

42.28

kms

Estimated Time

2:06:21

Ascent

836

meters

Descent

643

meters

Start Elevation

314

meters

Finish Elevation

507

meters

Minimum Elevation

314

meters

Maximum Elevation

889

meters


Vic - Arbúcies (per Espinelves)



Distance
37.95
kms
Estimated Time
1:49:47
Ascent
605
meters
Descent
813
meters
Start Elevation
499
meters
Finish Elevation
291
meters
Minimum Elevation
289
meters
Maximum Elevation
817
meters

dilluns, 26 d’abril del 2010

Arbúcies - Vic - Arbúcies

Aquest dissabte teníem un sopar a casa d'uns amics a Vic i vam decidir anar-hi amb el tàndem. Vam sortir d'Arbúcies dissabte al migdia i vam anar fins a Coll de Revell (fins aquí, trajecte habitual...) i d'allà vam anar fins a Viladrau, per anar després fins a Taradell i Vic. Ens vam quedar a dormir a Vic i diumenge al matí vam empendre el camí de tornada passant per Calldetenes, Sant Julià, Espinelves, i d'allà a Coll de Revell i a Arbúcies. Les carreteres, molt tranquil·les, excepte el tram de Vic a Calldetenes, que diumenge a mig matí era força transitat. I vam tenir la sort d'ensopegar molt bon temps, malgrat haver sortit dissabte sota un cel que amenaçava pluja. Aquí van tres fotos de la ruta: una de Viladrau, en el trajecte d'anada; l'altra d'Espinelves, a la tornada; i una de l'Edmon dormint a la seva nova cadireta reclinable, que vam comprar fa pocs dies i que ha estat tota una descoberta, ja que sol adormir-se quan anem amb tàndem i ha estat la solució ideal per evitar que li pengi el cap (són una mica caretes, però val la pena! per més referències, aquest model és de la casa Hamax i es diu "Siesta", i la vam trobar a Decathlon).

dimecres, 14 d’abril del 2010

St. Pere de Cercada

Fa un parell de caps de setmana vam fer una sortida fins al monestir de Sant Pere de Cercada. Adjuntem un mapa de situació respecte Santa Coloma de Farners, tot i que nosaltres hi vam anar des d'Arbúcies, a través de la pista de Can Puig. El camí no està indicat fins que ja ets molt a prop de Sant Pere de Cercada, de manera que cal conèixer la zona o anar ben informat per trobar-ho.


La pista està en bon estat i la ruta és agradable (només hi ha alguna pujada destacada abans de Can Puig). I arribar a Sant Pere de Cercada val la pena perquè és un monestir molt petit i poc conegut, però amb encant. Us n'adjuntem algunes fotos.