dimarts, 16 de febrer del 2010

La ruta de les 3 ermites

Aquest diumenge vam fer una ruta pels voltants d'Arbúcies que hem batejat amb el nom de la ruta de les tres ermites, ja que vam passar per Sant Feliu de Buixalleu, Grions i Sant Llorenç de Gaserans. La volta seguia fins a Breda, per a tornar des d'allà a Arbúcies. Tota la ruta era per carretera, excepte un minúscul tram de pista que ens va servir per provar sobre terra els nous pneumàtics de carretera amb una mica de relleu, que hem comprat per poder ser més polivalents amb la roda de 700. La sortida va ser molt maca, però vam patir molt fred.

Aquí van les fotos de les tres ermites.

dilluns, 8 de febrer del 2010

Arbúcies-St. Feliu-St. Segimon

Ahir vam fer una sortida de diumenge d'hivern assoleiat. Vam aprofitar el sol del migdia i que els avis ens guardaven el petit per anar d'Arbúcies a Sant Feliu de Buixalleu i, des d'allà, a l'ermita de Sant Segimon. Una volta molt maca que ja havia explorat en Pep sol el dissabte, en una sessió mataroniana amb la seva bici de carretera (Arbúcies-St. Feliu-St. Segimon-St. Feliu-Grions-Gaserans-Breda-St.Feliu-Arbúcies).

La carretera tranquil·líssima (a partir del trencant de St. Feliu) i la ruta molt agradable. En arribar a St. Segimon, com que se'ns havia fet una mica tard, vam decidir tornar a Arbúcies per la pista de Can Puig. No les teníem totes, perquè anàvem amb les rodes i els pneumàtics de carretera, però la veritat és que vam baixar sense cap problema, a poc a poc, però molt bé (tot s'ha de dir: la pista estava al punt just d'humitat perquè la sorra no patinés, amb el terra més sec hauria estat una altra cosa).